VI SKYDDAR DINA PERSONUPPGIFTER

Du har säkert hört talas om GDPR (General Data Protection Regulation) som är EU:s nya Dataskyddsförordning. GDPR ersätter den tidigare svenska personuppgiftslagen och reglerar hur företag och föreningar får behandla personuppgifter. 

För oss på Svenska Taekwondounionen är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar personuppgifter. Därför kan du ta del av hur vi samlar in och behandlar den data som vi sparar i vår integritetspolicy.

Vi behandlar dina personuppgifter bland annat för att bedriva ett SF (specialidrottsförbund) som finns i Svenska Riksidrottsförbundets organisation. Du behöver inte göra något, men läs gärna vår integritetspolicy. Du kan även när som helst uppdatera dina uppgifter och inställningar på ”Mina sidor” på Idrott Online.

Du hittar vår integritetspolicy här: Integritetspolicy Svenska Taekwondounionen

Mer information om förordningen samt olika mallar för idrottsföreningarna hittas på Riksidrottsförbundets hemsida: http://www.rf.se/Personuppgifter/

Ta gärna del av RF:s uppförandekod också: Uppforandekod personuppgifter och GDPR

Uppgifter som delas med tredje land 

Det är viktigt att känna till att vissa av dina uppgifter och personuppgifter även delas med tredje land. Det ingår i Svenska Taekwondounionens verksamhet att exempelvis ansöka om dancertifikat i Korea eller om GAL-licenser. Dina uppgifter delas med följande tredjeparter:

  • Kukkiwon i Seoul, Sydkorea för ansökan om dancertifikat.
  • Simply Compete och World Taekwondo i USA respektive Sydkorea för ansökan om t.ex. GAL och GOL inom GMS.
  • Taekoplan och TPSS i Nederländerna vid anmälan för tävling.

————–

Tveka inte att höra av dig på info@stuswe.se om du har några frågor med avseende på våra policy eller hur vi behandlar dina personuppgifter.