Enligt WTF:s nya regler måste alla de som tävlar nationellt och internationellt ha en Global Athlete License (GAL). Därför måste vi i Sverige se till så att alla som tävlar har en GAL.

GAL för tävlandena ska, om det är möjligt, införas från hösten 2017.

All GAL-administration sköts av föreningarna via den nya hemsidan som WTF lanserat: https://worldtkd.simplycompete.com. I varje förening utses en administratör som kan lägga till, förnya, ta bort m.m. medlemmar. Det är även föreningarna som numera betalar för licenserna och det är dit korten skickas.

Enda sättet för klubbar att ansöka om nya licenser eller förnya gamla licenser är att er egen förening har en administratörslicens. Det är bara en licensierad administratör som är registrerad på en till förbundet ansluten förening som har rätt att ansöka eller förnya licenser!

Alla medlemmar som loggar in i det nya systemet måste återställa sitt lösenord. Lösenordet kan endast återställas om man har en UNIK mejladress för sin licens. Detta innebär att man inte kan använda samma e-postadress för flera medlemmar. Varje medlem ska ha en unik mejladress.

Här finner ni både videofilmer och dokument på hur man orienterar sig i det nya systemet och hur det funkar: https://www.dropbox.com/sh/gxwz36cglek0s9m/AAD3X2OiFn07AF6d9iYNcxLla?dl=0
https://dl.dropboxusercontent.com/u/385325280/USer%20Guide%20and%20Videos/Admin%20USER%20Guide%20-%20January%202017.pdf

OBS, ni betalar när ni erhåller en faktura. Ni faktureras per år inte per person, fakturan är sammanställd med antal år som ni beställt, tex har ni en utövare som beställt licens för två år då får ni en faktura sammanställd på två år  / 600:-. Har ni beställt licens för 10 utövare på respektive 1 år då får ni en faktura sammanställd på 10 år / 3000:-.

Om ni har några frågor är ni välkomna att mejla till info@stuswe.se.