Lägret är obligatoriskt för samtliga kadett / junior / senior ettor efter 2017 års ranking, välkomna att delta är även spelare som är rankade 1 a efter 2018 års ranking, men får delta på egenfinansiering. Vänligen skicka er anmälan senast  nu söndag 14/10
.
Vandrarhemmet vi bokat vill veta i god tid  nu i förväg om vi ska ha alla rum, dom har kontaktat oss och bett oss att omgående meddela hur många bäddar vi ska ha. Vi behöver även veta hur många  deltagare det blir för att beställa mattor mm.
.
Reseersättning utgår på 500 sek per person för de ettor som bor utanför Stockholmsregionen, plus gratis övernattning för de etta rankade junior och senior efter 2017 års ranking. OBS Reserättningen betalas ut retroaktivt mot korrekt reseräkning som ska fyllas i och skickas in till kansliet, se bifogad fil.
.
Nedan kommer inbjudan till årets sista landslagssamling första helgen i december, på Stockholm på Kampsportsmässan i Älvsjö. På detta event arrangerar  flera olika kampsporter SM , b.laWushu, Kickboxning samt MMA arrangera sina Svenska mästerskap.
.
Reseersättning utgår på 500 sek per person för de ettor som bor utanför Stockholmsregionen, plus gratis övernattning för de etta rankade junior och senior efter 2017 års ranking. OBS Reserättningen betalas ut retroaktivt mot korrekt reseräkning som ska fyllas i och skickas in till kansliet, se bifogad fil.
.
OBS, Anmälan för de ettor som önskar boende senast 14/10 eftersom  vi har redan preliminärbokat boende men behöver veta exakt antal som ska ha boende. Adress för övernattning skickas ut efter den 31/10, avståndet mellan boende och hallen är ca 10 min med bil. Man måste själv ta sig till och från boende och mässan.
.
Övriga rankade, det vill säga tvåa på rankingen är givetvis välkommna men på egenfinansiering. Det finns möjlighet till gratis övernattning i Östermalms Taekwondos lokal för alla rankande två:or.
.
Välkomna att delta är även spelare som är rankade 1 a efter 2018 års ranking, men får delta på egenfinansiering. Även landslag ifrån Island samt Danmark är inbjudna till detta läger.
.
Lägret är obligatoriskt för samtliga kadett / junior / senior ettor efter 2017 års ranking.
 .
 .
 
Datum: Lördagen 1/12 samt söndagen 2/12
Preliminärt schema
Fredag  31/8
Ankomst
Lördag 1/9
Kl. 12-14
Kl. 16-18
Söndag 2/9
Kl. 9-11
Packlista
Samtliga skydd
Sparkspadar / mittsar
Dobok och bälte
Både bussar och pendeltåg stannar vid Älvsjö Station, som är Stockholmsmässans närmsta granne. På tio minuter tar pendeltåget dig från Stockholm Central till Stockholmsmässan. Snabbt och miljövänligt. Kan det bli bättre?

Adress: Mässvägen 1, Älvsjö

Pendeltåg från Stockholm Central mot Älvsjö Station avgår 8-14 gånger i timmen. Resan tar endast 10 minuter.

Raka spåret Stockholmsmässan-Arlanda
Nu finns ett nytt, miljövänligt resealternativ mellan Arlanda och Älvsjö station som ligger granne med Stockholmsmässan. Med en ny pendeltågslinje åker du raka spåret på drygt 50 minuter för 125 kronor. Den som redan har månads- eller annat periodkort på SL får lägga till 75 kronor för att stiga av eller på vid Arlanda. Pendeltåget trafikerar även Uppsala, men då tillkommer biljett för passage över länsgränsen. Tåget avgår från Sky City, mittemellan terminal 4 och 5.

Trafikinformation SL
Bussar, tunnelbana, tvärbana, pendeltåg
Telefon: 08 600 10 00 
www.sl.se

Trafikinformation SJ
Telefon: 0771 75 75 75
 www.sj.se

Med bil
Enklast kör du E4/E20 och följer skyltar mot Mässan/Älvsjö.

Karta

Med Taxi
Stockholmsmässan rekommenderar följande bolag:
Taxi Stockholm 08-15 00 00
Taxi Kurir 08-30 00 00
Taxi 020 020-20 20 20
Sverige Taxi 020-35 00 00
TopCab 08-33 33 33
Airport Cab 08-25 25 23